MissiePost op glad ijs

De MissiePost is een zeer onregelmatig verschijnend periodiek van de stichting Vrienden van Sint Juttemis
Tot nu toe is de (Sint Jutte) MissiePost altijd op papier verschenen. Deze verschijningsvorm legde echter altijd een groot beslag op de toch al beperkte financiŽle middelen van de stichting. Deze kosten zijn dus nu bij deze drastisch teruggebracht tot zeer weinig en in ieder geval voorspelbare afmetingen. Toch blijft het glad ijs. Een blaadje door de brievenbus eist per slot van rekening meer aandacht op dan een site waar je heen moet surfen. Ook is bewezen dat papier prettiger leest dan een beeldscherm. De MissiePost gaat in ieder geval mee met de moderne tijden en verschijnt vanaf nu digitaal en begeeft zich daarmee wellicht al surfend op glad ijs.

 

Inhoud
Om de site alvast wat inhoud te geven hebben we 'm even uitgeleend aan de voorzitter. Kan hij wat experimenteren en laten zien met welke websites hij nog meer bezig is. Ook probeert ie een weblog bij te houden. Hoedt U dus voor propaganda!

Kortom: berichten, hilarische onzin, pertinente leugens, flagrante onwaarheden, subjectieve vooringenomen meningen, het betere jatwerk van andere weblogs... met andere woorden, onderwerpen die de MissiePost waard zijn.

Wegens gebrek aan kosten ook voor niet-donateurs gratis te lezen.!